ЗАЩО НАС

Doctor Color-автомобилен сервиз
с поетапен контрол на качеството

 

Doctor Color е създаден през 1998г. в гр. Варна, като автосервиз, специализиран в автотенекеджийски и
бояджийски услуги. От 2016г. работи сервизна база и в София.

КАПАЦИТЕТ

През годините тече непрекъснат процес на осъвременяване на диагностичната апаратура, разширяване на капацитета и повишаване квалификацията на персонала. Днес автосервизи Doctor Color, разполагат с модерна техника и камери за интензивно сушене, гарантиращи отличен резултат при възстановяване на лаковите покрития. Средногодишният капацитет в технологични часове надхвърля средните стойности за бранша.ЕКИП

В Doctor Color работят специалисти с опит, които периодично преминават през курсове за повишаване на професионалната си квалификация в центъра за обучение към сервиза.

СТИЛ НА РАБОТА

В Doctor Color се използват всички възможности, които дават съвременната техника и технологиите в полза на клиента. Постъпването на автомобилите за ремонт е прецизно планирано, съобразно натовареността. Клиентите имат възможност за персонално интерактивно следене посредством сайта на сервиза www. drcolor.net. Там те могат да получат детайлна информация за последователността на работата и на кой етап от ремонта се намира конкретният автомобил във всеки един момент. Ремонтната услуга е разбита на отделни фази, като на всяка от тях се извършва контрол на качеството и едва тогава автомобилът преминава към следващия етап на ремонта.
Doctor Color работи и със системата "съпровождане"-т.е. възможно е отремонтиране на автомобила и без физическото присъствие на собственика като се контактува с обслужващия клиента застрахователен брокер или агенция.
Удовлетвореността на клиента е приоритет и затова мнението на клиентите се изследва чрез ежемесечни анкетни проучвания.

КОНТРАГЕНТИ

Doctor Color е мултибранд сервиз-обслужват се всички марки автомобили, в това число и по застраховки.
Фирмата работи по дългосрочни договори за автосервизни услуги с водещите застрахователни компании в България-ДЗИ, Булстрад, Алианц и др.
Сервизът предлага консултантско застрахователно обслужване и предоставя експерти и вещи лица за целите на застрахователните огледи.
Във Варна Doctor Color е оторизиран сервиз на марката KIA за Варна и региона.


ГАРАНЦИЯ

Doctor Color носи гаранция на ремонтите за период от 1 година на монтьорската работа и 6 месеца на лаковото покритие.

 

София

 

Варна