Помощ при щета от Doctor Color и SDI

Доктор Колор - SDI

Със стартирането на новата програма Assista от SDI всички техни клиенти, сключили автокаско могат да се възползват от безплатната услуга „Сервиз с гаранция“. При възникване на ПТП, щетите се възстановяват във високотехнологичният сервиз на Doctor Color за град Варна.

Доктор Колор - SDI

Повече за Doctor Color

Doctor Color е професионален автоцентър, предлагащ на своите клиенти качествени автобояджийски, тенекеджийски и монтьорски услуги. Сервизът започва своята дейност от 1998 г. насам, като натрупва сериозен опит в бранша. С годините работа непрекъснато се обновяват технологиите и апаратурата, с която се работи активно, както и професионалната квалификация на персонала.

Скоро след създаването на Doctor Color се въвежда поетапен контрол на качеството при ремонтирането на автомобили. Чрез него се следи внимателно как протича ремонтният процес, който се разделя на части и се оценява поетапно. Всеки един клиент на автоцентъра може да следи процеса на работа по автомобила посредством профила си в сайта www. drcolor.net. Doctor Color работи и по услугата „Съпровождане“ – отстраняване на щети по автомобил без необходимост от присъствието на собственика. Връзката се осъществява чрез избран от клиента застрахователен брокер.

Doctor Color е оторизиран сервиз за автомобили KIA и работи със всички марки автомобили, доставяйки висококачествени части и консумативи от оторизирани производители. Автоцентърът е сключил договори с водещи застрахователи за консултиране, огледи и оценки от вещи лица и професионално отстраняване на щети.

Бързина

При възникване на пътен инцидент автомобилът ще бъде вкаран в сервиза на Doctor Color най-късно до следващия ден. За да се случи това е необходимо само да предоставите своята полица Автокаско и че тя е сключена в офис на SDI.

Doctor Color се заема със задачата да събере вещи лица, които да направят оценка на щетите за застрахователите и да започне възстановяването колкото се може по-скоро.

Високо качество и гаранция

Всички клиенти на SDI получават гаранция за срок от 18 месеца за пребоядисването и лакирането в автоцентъра на Doctor Color. Тя покрива износване на лака, нарушаване на целостта на лака и боята (когато не е предизвикано механично) и нарушения на структурата по боята.

След като вземете Вашият автомобил от сервиза на Doctor Color и нещо не е както трябва или не отговаря на очакванията ви, имате право да кажете: „Не ми харесва“! В този случай Doctor Color ще се заеме да отстрани всичко, което не е както трябва по колата, като сметката ще бъде за SDI Broker.

Услуга „Съпровождане“ за Ваше удобство

В случай, че сте заети и не можете да посетите автоцентъра на Doctor Color в град Варна, SDI ще го направи вместо вас. Необходимо е само да се свържете с консултант на застрахователният брокер и той ще се погрижи за целият процес – от закарването на колата в сервиза, до връщането му до предварително уговорен с Вас адрес.

SDI и Doctor Color работят заедно за да предложат най-доброто и качествено обслужване за Вашият автомобил!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *